Σε νέα φάση η ανακύκλωση στον Πύργο Ηλείας

0

Category :


  • Oι μπλε κάδοι σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις γειτονιές
  • Πάρτε μέρος στην ανακύκλωση
Πλέον οι μπλε κάδοι θα φτάσουν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και θα γεμίσουν τις γειτονιές που δεν έχουν στον Πύργο. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να καλέσω όλους και όλες να πάρουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους. Αφορά το δικό μας σπίτι, τη δική μας οικογένεια.

Πάρτε μέρος στην ανακύκλωση με κέφι σα να παίζετε ένα όμορφο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που αφορά όμως την ίδια μας τη ζωή. Ζητώ απ’ όλους, τώρα πια που έξω από το σπίτι τους θα υπάρχει ο μπλε κάδος να προχωρούν κάθε μέρα στο διαχωρισμό. Από τη μια μεριά τα οργανικά και από την άλλη όλα τα άλλα. Διαθέτουμε τρία απορριμματοφόρα, δύο κανονικά και ένα φορτηγό ως δήμος για να συλλέγουμε κάθε μέρα την ανακύκλωση.

Είμαστε σε θέση πολύ σύντομα να φτάσουμε, να προσεγγίσουμε το 50% του συνόλου των απορριμμάτων του δήμου μας. Αυτό σημαίνει όχι μόνο προστασία του περιβάλλοντος, σημαίνει μεγάλη οικονομία για το δήμο, σημαίνει περισσότερα έργα για τους δημότες. Πραγματικά για μια ακόμα φορά ζητώ από όλους να καταλάβουν ότι η ανακύκλωση αφορά την ίδια τους τη ζωή. Την ίδια μας τη ζωή. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια, για να μπορέσουμε σε αυτό το πανηγύρι, σε αυτή τη γιορτή του πολιτισμού να πάρουν μέρος όλοι και να συνεχίσουμε τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού να παίζουμε σε αυτό το παιχνίδι έτσι ώστε να το κάνουμε κομμάτι της ζωής μας.
http://makisparaskevopoulos.blogspot.com/2010/04/blog-post_9761.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου