Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Γ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ....

0

Category :


ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, η ΟΚΕ και η ΠΔΕ με θέμα «Υποδομές και Περιφερειακή Ανάπτυξη» τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010 και ώρα 17:30 στο Διοικητήριο, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Γιώργος Πετράκος, που μεταξύ των άλλων αρμοδιοτήτων του είναι η διαχείριση πόρων του ΕΣΠΑ , ο Αναπτυξιακός Νόμος και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η παρουσία αλλά και η ομιλία του κ. Γ.Γ. Επένδυσης και Ανάπτυξης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, διότι τα θέματα τα οποία χειρίζεται αφορούν ιδιαιτέρως την Ηλεία, αλλά και λόγω της σημαντικότητας τους που έχουν σχέση με την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος ΟΚΕ κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας της ΠΔΕ κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο Νομάρχης Ηλείας κ. Χαράλαμπος Καφύρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου