Αλλαγή σκυτάλης στην Ολυμπία - Ο Γιώργος Αηδόνης «παραδίδει» στον Αντιστράτηγο Χρήστο Δρακόπουλο

0

Category :

Σε ισχυρούς προσωπικούς λόγους απέδωσε τη μη κάθοδό του στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κ. Αηδόνης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, που δώδεκα χρόνια προχώρησαν μαζί, όπως και τους υποστηρικτές τους και φίλους της παράταξης, για τη στήριξή τους.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας τόνισε πως θα παραμείνει «αυτοδιοικητικός» και παράλληλα ανακοίνωσε την αλλαγή προσώπου στην ηγεσία της παράταξης. «Οι παρατάξεις μένουνοι αρχηγοί αλλάζουν» είπε ο κ. Αηδόνης και ανακοίνωσε το διάδοχό του.

Πρόκειται για τον επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Χρήστος Δρακόπουλος, που κατάγεται από τον Πλάτανο.

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι καταξιωμένος στην τοπική κοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος έξυπνος, ευέλικτος, απλός σαν όλους εμάς, πολύ μορφωμένος, με ιδιαίτερα ηγετικά, επιτελικά αλλά και διοικητικά προσόντα, με πολιτική άποψη, έντονα ενεργός πολίτης, πανελλαδικά αναγνωρίσιμος» είπε εγκωμιαστικά ο κ. Αηδόνης.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Δρακόπουλος θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του και της διακήρυξης της παράταξης. Ο κ. Αηδόνης από την άλλη φαίνεται πλέον πιο κοντά στη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με την παράταξη του κ. Παπαναστασίου «Ζούμε Δυτικά».

http://www.ilianet.gr/index.php?news&nid=4108

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου